Universum har öppet när du har tid

Hej igen kära vän, den här gången är jag nyfiken på Ewa Nilemarks magiska uppfinning om vitaliserat vatten. jag lägger en länk på slutet av intervjun, så kan du själv läsa lite om vattnet. catering uppsala

Jag fick bönesvar

Jag har länge klagat på att kaffet jämt är så beskt. Jag avskyr beskt kaffe. En dag så bad jag till Gud, att jag skulle hitta ett kaffe som är gott och inte beskt. I alla fall, nu ska du få höra. Du som känner mig, vet att jag tror på att attraktionslagen är detsamma som Gud. Du får får kalla bönesvaret vad du tror på.

En dag så fick jag ett mejl från min hemsida, det var en dam som vill köpa min magiska Lyckopåse. Jag ringde upp henne. Vi pratade lite grann, och så frågade jag henne, vad hon jobbade med. Det visade sig, att hon var mitt bönesvar. Hon jobbade med vatten. Wow, hon har uppfunnit en liten manick som man ska sätta på kallvatten röret och vips så får man vitaliserat vatten, som dessutom är syresatt. Som du förstår så, blev jag väldigt nyfiken på både henne och uppfinningen. Jag bad henne att berätta och det gjorde hon.

Här kan du se min nya vän Ewa 

Ewas egen berättelse

Jag jobbade som fritidspedagog i min ungdom, ett av barnen fick kikhosta, som jag blev smittad av. Jag fick medicin och fick en riktig allergichock, som min kropp inte klarade av. Jag gick över till andra sidan. Precis som så många andra så färdades jag genom en tunnel. När jag kom ut ur tunneln så möttes jag av en vitklädd man som fullkomligt strålade av ren äkta kärlek.

Det var så fridfullt, inget att vara rädd för. Jag ville vara kvar i den kärleken. Han ledde mig fram till en sten, där vi satte oss. Jag kände mig så trygg och avslappnad. Jag förstod att han hade något viktigt, som han ville berätta för mig. Jag kände hur hjärtat bultade av spänning, vad var det jag skulle få veta.

Medan vattnet porlade bakom oss, så förklarade han för mig, att jag inte skulle få stanna, även om jag ville det. Han sa, att jag måste gå tillbaka, för jag hade ett viktigt uppdrag som skulle hjälpa människorna och jorden.  Han berättade att jag skulle få med mig en kunskap som jag skulle dela med världen. Problemet var att jag inte skulle få veta vad den innehöll förrän tiden var mogen. Så det vara bara att vänta. Den väntan skulle vara i 10 år. Jag fortsatte att leva mitt liv, men inom mig så slumrade hemligheten, om livets vatten som skulle förändra både mitt liv och mänsklighetens. Jag försökte ha is i magen, att vänta, jag ville veta nu, men det fick jag inte. allt skulle ha sin gång. Först skulle jag leva mitt liv och sedan skulle allt uppenbara sig.

Den magiska drömmen

En natt fick jag till mig i drömmen, att jag skulle måla 5 tavlor som skulle säljas på en alternativ mässa. Så jag litade på drömmen och införskaffade mig allt som kunde behövas för att måla. Nu hör det till saken att jag aldrig någonsin hade målat en enda tavla. På något magiskt sätt så förstod jag att hemligheten hade med tavlorna att göra. Jag visste djupt inom mig att det var något med vatten.

Jag for iväg på mässan med mina fem tavlor, och kan du tänka dig, att alla tavlorna blev sålda på en gång. Jag hade även fått veta att jag skulle sälja dem för 5000 kronor styck, och så blev det. Jag fick precis så mycket som budbäraren i drömmen lovat.

.Budbärarna

Människor kom från när och fjärran alla tjatade på mig, att jag skulle jobba med vatten, för det är så viktigt för mänskligheten. Alla vet ju, att utan vatten så dör vi. För att göra berättelsen lite kortare än tidsperspektivet så rullade åren på. Först kom tekniken till mig om vattnet, sedan fick jag resten av hemligheten. Jag testade min uppfinning på olika trädgårdsanläggningar, där resultatet, var enastående. kungahuset

Varför fungerar det

När växterna får vitaliserat vatten, så blir deras rotsystem så starka och friska. När en växt är stark och frisk, så blir den motståndskraftig mot skadedjur, och behöver mindre bekämpningsmedel.

Jag tackade Ewa för den fantastiska berättelsen och kan även intyga att jag nu har inhandlat både en till köket och en till badrummet. Jag är klart förvånad och glad att det kan vara en sådan skillnad på vattnet nu och förr. Jag kan även märka att det är så mycket lättare att dricka detta vatten, det känns mjukare och så är det så gott. En sak till som är magisk, det är att jag inte behöver färja mitt hår så ofta nu, färgen håller bättre tycker jag. Håret bli så mjukt och lent. Mina blommor tror fortfarande att det är sommar, det bara växer och blommar.

Jag känner mig ödmjuk av tanken på att Universum alltid hör och ser våra önskningar mer än vi kan tro. Man kan säja att, Universum har öppet, när du har tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *