Jag tänker inte stressa

Just det jag tänker inte stressa. Ska sanningen fram så är det bara jag själv, som kan undvika stressen.

Hur då undrar du kanske. Att jag helt enkelt bara tar en sak i sänder. Vi lever i en tid, där den digitala värden gör allt för att vi ska hänga på stresståget. Nej, nej säger jag. Har man en gång gjort en katapult kullerbytta rakt in i väggen, så gör man knappast om det. Mitt bästa recept, att undvika det , säg till dig själv, Jag är herre över mitt eget liv.

Känner du att andra försöker jaga på dig, säj bara stopp och belägg, Jag bestämmer själv takten. Just nu håller jag på och kämpar med att skriva klart min femte bok. Den här gången har jag aktat mig för att sätta en allt för snäv tidsram. Nåja ett par månader kan jag behöva för att fixa den. vet du min vän, det gör jag också. Så med andra ord är det jag själv som bestämmer om jag ska stressa eller inte. Ok, kära vän, plikten kallar, tillbaka till skrivarlyan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *