Okategoriserade

Samtal med Anne

Tusen tack bästa Anne

Idag är jag så tacksam för proffset Anne Von Porat, som har på rekordsnabbt vis hjälp mig att förstå den digitala världen. I vanliga fall känner jag mig ganska bortkommen på sånt. Jag har förstått att man inte kan vara en bakåtsträvare, även om jag brukar kalla mig för kärringen mot strömmen.

Känner du igen dig? Men ska sanningen fram, så vill jag gå min egen väg, på mitt sätt. Att kunna få skapa mina möjligheter, är guld värd. Just nu håller jag på och avslutar min andra kurs för dem som älskar business. Den blir riktigt bra, man skulle gott kunna säja att den kan hjälpa dig att skapa din första miljon. Nej nu är det dags för lite lunch. Ha det så fint så hörs vi snart igen. Kram från din vän Adam.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *