Okategoriserade

Nej inte den berömda väggen igen

Vadå, ta det lugnt, är det något som går att äta eller? Ja så är det lätt att tänka, när hjulen rullar på i tågets hastighet. Jag har fått yrsel, och det brukar vara min kropp som försöker göra sig hörd. Jag har varit med om detta tidigare, så då är det bara att vackert, backa, ta det lite lugnare. Du vet, när man är i det gudomliga flödet, så vill man inte lyssna. På 90 talet fick jag stanna upp, jag fick lämna min dåvarande lovande artistkarriär bakom mig, bara för att jag inte hade lyssnat. 

Mitt tips till dig om du också upplever konstiga saker i kroppen, kom ihåg att du är viktigast.

Kram från mig så hörs vi snart.

Nu ska jag chilla lite

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *