Okategoriserade

Hallå blindstyre vart ska du

Lite om attraktionslagen

Hej min kära vän, hoppas att du mår bra. Just nu är jag gräsänka, hinner med så mycket. Jag behöver allt fokus på att skriva, på min nya bok. Vad den handlar om, den kommer att handla om hur man blir framgångsrik i sin business, med tankens kraft, attraktionslagen. Visste du, att det är inte många som vet, vad de vill i livet, och så undrar de varför inte attraktionslagen fungerar.

 

Vet du vad du vill

När människor virrar runt i livet, hoppar från än de ena till det andra, så blir livet väldigt spretigt. Håller du med? Attraktionslagen vill ha konkreta drömmar, inget flum, raka puckar, så kommer du fortare fram till målet. De flesta av oss har en GPS i bilen, den fungerar bara om man programmerar den, självklart kanske du tycker, ja men det gör inte alla. Så är våra dyrbara liv. Ta reda på vart vill du åka, lägg i växeln och kör.

Jag vet vad jag vill

Ha det så fint så syns vi snart igen kram från din vän Adam fotografen

En kommentar

  • Susan Lindblom

    Hej Tina jag är arbetslös, vill börja med min konst och fotografering vet inte hur jag ska komma igång.
    Jag vill starta eget inom dettajag känner hur min ekonomi börjar sina, något jag aldrig känt på mina snart -50 år. samt vill jag ha in mannen som jag träffat innan och nu lite lätt börjat träffa igen vill jag ha in i livet igen trots att han är 20- år äldre han har varit min vän i flera år men jag känner så otroligt mycket för honom då vi har så mycket intressen ihop kan man manifestera detta? Hoppas inte jag skriver otydligt hur gör jag
    Kram Sussi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *