Okategoriserade

Hallå blindstyre vart ska du

Lite om attraktionslagen

 

Hej min kära vän, hoppas att du mår bra. Just nu är jag gräsänka, hinner med så mycket. Jag behöver allt fokus på att skriva, på min nya bok. Vad den handlar om, den kommer att handla om hur man blir framgångsrik i sin business, med tankens kraft, attraktionslagen. Visste du, att det är inte många som vet, vad de vill i livet, och så undrar de varför inte attraktionslagen fungerar.

 

Vet du vad du vill

När människor virrar runt i livet, hoppar från än de ena till det andra, så blir livet väldigt spretigt. Håller du med? Attraktionslagen vill ha konkreta drömmar, inget flum, raka puckar, så kommer du fortare fram till målet. De flesta av oss har en GPS i bilen, den fungerar bara om man programmerar den, självklart kanske du tycker, ja men det gör inte alla. Så är våra dyrbara liv. Ta reda på vart vill du åka, lägg i växeln och kör.

 

Jag vet vad jag vill

Ha det så fint så syns vi snart igen kram från din vän Tina