Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snabeldraken får vänta på sin tur

Godmorgon kära vän. Idag är det fredag, fast jag vet att jag borde göra en massa saker, som jag inte har hunnit med, så tänker jag chilla, o ta det lite lugnt. Mitt arbetspass är ganska långt kan jag berätta. Du vet det är så många som vill ha min hjälp, som mental stylist®

Vad jag gör? Ja man kan säja, att mitt jobb går ut på att, förvrida huvudet på folk, så de lär sig att tänka i mera positiva banor. Jag brukar skoja o säja, när folk frågar vad jag gör.

” Du kan lämna in din tjattrande negativa hjärna, på morgonen och få ut en ny på kvällen”

Då fattar folk vad jag sysslar med. Du kanske också vill ha en gladare hjärna.

Här chillar jag

Så snabeldraken (dammsugare)  får stå kvar  i hallen och vänta på sin tur.

Ha nu en magisk helg kram från din vän Tina.

Jag skulle bli glad om du ville lämna en kommentar.

6 comments / Add your comment below

  1. Så klokt av dig, här skiner solen äntligen, loppisen är på sista svängen….roligt men de ä lite jobb med sånt också, men skönt att saker man inte längre behöver får flytta till andra som tar hand om dom, jag rensar o röjer i varenda hörn i mitt liv nu, så jag känner att de ska bli lättare att leva i höst, inte så mycket skräp o gamla energier som följer med mig, försöker bara ta med mig sånt jag trivs med o tycker extra mycke om, nu ska jag söka ny lägenhet och förhoppnigsvis hitta något roligt arbete, får se var jag hamnar 🙂 , vi är ju som särbos, jag är ju delvis i södra sverige men vi har hus i norr för guben jobbar kvar här uppe…..ja de ä en lång historia som jag skulle vilja berätta för dig nångång, när man gått igenom mycket i hela sitt liv, men inte haft någon att lufta det med, så tar de på krafterna o hälsan. men nog om detta…..just nu bygger vi o njuter ute i solen o grejer o bygger en ny bro till farstukvisten, skönt att få nått att sätta ner fötterna på innan man bryter benen, nu balanserar vi på reglar….hahahh! kram <3

  2. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already ;
    ) Cheers!

    Look into my web-site: weed gummies

Lämna ett svar

Till startsidan