Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu är jag stolt över mig själv

Godmorgon kära vän, hoppas att du mår bra, att helgen har varit fin.  Nu är det ny vecka igen och nya möjligheter. Idag tänkte jag berätta för dig, hur jag lyckades att inte bli arg, utan bevara min inre sinnesfrid. Det började i morse gubben o jag satt och åt frukost, oturligt nog så började vi prata om den nuvarande situationen i våra liv med, ja du vet, C….. vill inte ens nämna den med namn. I alla fall så hade vi lite olika uppfattningar om den, vilket resulterade i ett gräl och jag lämnade frukostbordet. Det är nu som jag blev stolt över mig själv. Hur då undrar du, jo jag valde att inte käbbla emot, utan jag lämnade rummet, för att andas, och tänka igenom den larviga situationen, som lätt hade kunnat urartat och förstört resten av dagen för oss båda.

Vad kan vi lära av detta, kanske det att det gör detsamma vem som har rätt, men att friden återvinns så fort som det bara går. Sedan om vi ska titta på hur attraktionslagen fungerar, så har vi problemet att lika drar lika till sig. Med andra ord om grälet hade fortsatt och vi inte hade blivit sams, så kan vad som helst hända. Jag tror att det är viktigt att man aldrig skiljs som ovänner, och allra helst om den andre ska sätta sig i bilen och åka iväg. Allt för måna olyckor sker kanske av en sådan enkel anledning. Jag kan berätta för dig att idag har jag en enorm respekt för den lagen, jag har tidigare i mitt liv, ställt till med onödiga saker som kanske inte hade behövt hända, om jag då hade vetat om hur den andliga lagen fugerat. Så min kära vän, det ville jag dela med dig idag.

Jag vet inte varför jag skulle berätta detta för dig, men jag kände att det var viktigt. Nu får jag önska dig en magisk dag och du, var rädd om dig kram.

Din vän Tina

 

I Feel Good Yeh

7 comments / Add your comment below

 1. It is in point of fact a nice and helpful piece of info.

  I am glad that you
  simply shared this useful info with us.
  Please stay us up to date like this.
  Thanks for sharing.

 2. I’m not sure where you are getting your info, however
  great topic. I needs to spend some time finding out more
  or working out more. Thanks for wonderful info I was on the lookout for
  this
  information for my mission.

 3. Having read this I believed it was extremely informative.

  I appreciate you finding the time and energy to put this informative article
  together.
  I once again find myself personally spending a
  significant amount of time both reading and leaving comments.

  But so what, it was still worthwhile!

 4. Have you ever considered creating
  an e-book or guest authoring on other sites?
  I have a blog centered on the same ideas you discuss
  and would love
  to have you share some stories/information. I know my viewers
  would appreciate your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an
  e-mail.

Lämna ett svar

Till startsidan