Morgonstund har guld i mun

God morgon alla älskade vänner till en ny och härlig dag. Jag vaknade före väckarklockan i morse, full av energi att komma igång med min dag. Jag började med att tacka Gud att jag sovit gott. Det är lite magiskt ska du veta, att prata med Gud så tidigt som möjligt. Jag tänker lite humoristiskt att jag är först i kön och att ingen annan kan störa. När jag gör det, så fylls jag av en inre trygghet och värme och då vet jag att allting kommer att bli bra.

Höst i Uppsala i närheten av Uppsala universitet och kyrkans hus.

Jag känner mig så glad och tacksam för att få vara frisk och kry i den här tuffa tiden, men vet du min vän, jag tror att det kommer något gott ur den här krisen. 

Det är nu som jag har tid att planera inför nästa trappsteg vad som behöver göras i mitt företagande. Mitt jobb är ju att, hjälpa människor mentalt, att orka även i kristider.  Ja kära vän det var lite tankar på morgonen. Man kan säja att jag lägger den här dagen i Guds händer. Nu ska jag snart sända Boosta dig med Adam igen kl 10, hoppas att vi syns då. Tack ännu en gång att du är min vän och vill hänga med på min magiska resa. Kram från din vän Adam.

Bilden är från i somras visst längtar jag men snart så blir allting bra.

Ett svar på ”Morgonstund har guld i mun

  1. Hej min kära vän! Vilken underbar morgon rutiner du har. Man lärs sig vid varje inlägg och livesändning en något nytt.
    Tack för allt du gör❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *