Okategoriserade

Därför ska du följa mig

 

 

Hej alla älskade vänner, nu har jag äntligen kommit igång och börjat med att blogga.  Det ska bli så spännande att se vart det leder. Jag hälsar dig varmt välkommen, till min magiska resa, som kommer att handla om mitt magiska liv med attraktionslagen som medpassagerare.  Du kanske har läst mina böcker, sett mina live sändningar Boosta dig med Adam, då vet du lite om mig. Men här i min blogg vill jag dela med mig, av min vardag. I dag ska jag berätta lite, om hur jag orkar att vara glad och inspirerande med corona hotet hängande över sig.. Jag är inte rädd, men försiktig. Man kan säja att jag är gudomligt beskyddad av min tro.  Många människor som kommer till mig, och vill ha mental styling, är väldigt rädda.

Jag ser en bild, där jag bygger mig en flotte, som kan föra mig ut på de stora haven när situationen vänder.  Jag har lärt mig en sak, och det är att behålla friden inom mig så långt det bara går. Jag försöker att stänga ute allt för mycket media, kollar hellre på Via Play,  tack Gode Gud för alla underbara filmer som finns där. Min man brukar säja, “är det något som är positivt med den nuvarande situationen, så är det, att man får hemlagad mat i matlådan.

Han sade här om dagen något lustigt, att allt man behöver är toapapper och Boosta dig med Adam.  Du ska veta att, jag tackar Gud för honom. Om du vill veta hur jag beställde honom på 14 dagar, så kan du läsa det i min första bok, den kan du se på min hemsida. Tipset du ska få av mig, är att vara i nuet, planera för framtiden unna dig något gott. Nu min kära vän så har jag inte så mycket mera att säja denna gång, men vi ses snart igen. Nu ska jag krypa upp i soffan, linda min röda mysfilt omkring mig och kolla på en superspännande serie Revenge på Via play.

Tack att du var med kram. I Feel Good Yeh.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *